Keramisch parket in vele maten verkrijgbaar

Keramisch parket in vele maten verkrijgbaar

Wanneer u opzoek bent naar keramisch parket bent u bij Tegelmegashop.be aan het juiste adres. Het eerste waar men aan denkt bij het kiezen van keramisch parket dat echt bij hun past, is de look & kleur van de tegels. Echter, wat minstens zo belangrijk is als de uitstraling van de tegels is de maat hiervan. De afmeting van een keramisch parket tegel kan namelijk echt een grote impact hebben op hoe de vloer eruit komt te zien. We vertellen u in dit blog graag wat meer over de verschillende maten keramisch parket die wij aanbieden.

Wat in ieder geval al duidelijk is; u koopt uw keramiek parket online: Tegelmegashop.be heeft vele afmetingen beschikbaar.

Keramisch parket 80cm

Wanneer u op zoek bent naar keramisch parket van 80 cm lang dan bent u bij Tegelmegashop.be aan het juiste adres. Wij leveren keramisch parket van topkwaliteit, A-merken en voor de beste prijs! Keramiek parket van 80 cm lang is de meest ‘gangbare’ variant en is prijstechnisch zeer interessant. De diversiteit binnen ons assortiment is zeer ruim, we hebben dan ook voor iedere stijl een geschikt keramisch parket. Creëer een prachtige, tijdloze maar vooral duurzame vloer met keramisch parket 80 cm. Bezoek ook eens onze showroom waar u ze met eigen ogen kan bewonderen en onze medewerkers u voorzien van deskundig advies!

Keramisch parket 90cm

Keramisch parket van 90 cm bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Tegelmegashop.be. Wij bieden een ruime collectie keramisch parket, met voor ieder wat wils. De keramisch parket tegels van 90 cm lang zijn met name populair als ‘kleinere afmeting’, ideaal voor kleinere oppervlaktes met name als wandtegel. Maar ook voor bijvoorbeeld een mooi visgraat legpatroon is keramisch parket 90 cm ideaal geschikt. Wat uw wensen ook zijn, bij Tegelmegashop.be vindt u altijd een 90 cm keramische parket tegel naar wens, voor de beste prijs uiteraard!

Reageren is niet mogelijk.